WLAN mreže, RFID, barcode sistemi i mobilni računari

Kroz višegodišnje iskustvo u uspostavljanju bežičnih mreža u javnim preduzećima, obrazovnim, zdravstvenim, privrednim i kulturnim  ustanovama Amber Software je definisao i uspostavio standard u ponudi sledećeg nivoa usluga i rešenja za WLAN mreže koje nudi i isporučuje svojim korisnicima:

  • Računarsku mrežu koja raste sa organizacijom od samo nekoliko početnih pristupnih tačaka u dobro strukturiranoj bežičnoj mreži, pa do najsloženijih multifunkcionalnih WLAN rešenja
  • Pristup gostima i odvojenim korisničkim grupama na istim funkcijama LAN mreže na više SSID i VLAN grupa
  • Napajanje opreme koja je udaljena od elektro instalacija kroz korišćenje posebne mrežne opreme preko Ethernet mreže
  • Maksimalnu zaštitu mreže (IEEE 802.11 i 802.1k/EAP i AES enkripcija)
  • Sistem jednostavan za nadogradnju i potpuno automatsko konfigurisanje bežične mreže pomoću VLAN kontrolera

Iz široke palete wireless opreme koju nudimo našim korisnicima izdvajamo sledeće:

  • Access Point uređaji
  • Kontroleri i Switch-evi za Wireless mrežu
  • Sisteme za Voice komunikaciju preko WLAN mreže
  • Softver za planiranje i upravljanje WLAN mrežom

Najznačajniji vendori i partneri sa kojima Amber Software u ovom segmentu nudi rešenja korisnicima su:

U širokoj paleti svojih proizvoda i usluga kompanija Amber Software nudi isporuku i ugradnju RFID i BARCODE sistema čiji se sistem rada zasniva na praćenju i identifikaciji pomoću radio talasa.

RFID je perspektivna, savremena tehnologija koja se zasniva na daljinskom slanju i prijemu podataka pomoću RFID tag-a, izuzetno male “pločice” koja se lako ugrađuje u različite proizvode, životinje pa čak i ljudsko telo.

Skeneri su poznati po svojim superiornim mehanizmima skeniranja koji omogućavaju prepoznavanje čak i oštećenih 1D i 2D bar kodova. Jednostavno se povezuju sa ostalim uređajima u poslovnoj mreži, čime se olakšava implementacija sistema. Na tržištu su prepoznatljivi i po svojoj otpornosti, pouzdanom i efikasnom očitavanju kodova što ih čini idealnim rešenjem za sve vaše poslovne potrebe.

Od renomiranih proizvođača ove opreme, sa kojim Amber Software uspešno sarađuje, izdvajamo rešenje koje nudi kompletan RFID portfolio proizvoda kompanije Motorola koja je začetnik RFID tehnologije i lider na svetskom tržištu sa najvećim brojem patenata u ovoj oblasti. Primena RFID tehnologije omogućena je na svim Motorola mobilnim računarima koji imaju integrisan RFID modul, ali je moguće koristiti i zasebne čitače.

Portfolio proizvoda:

Motorola mobilni računari svojim superiornim mehanizmima skeniranja omogućavaju automatsko prikupljanje i obradu podataka na mestu nastanka informacije čime se postiže maksimalna mobilnost i efikasnost zaposlenih. Ovi uređaji omogućavaju integraciju glasovne komunikacije i prenosa podataka što ih čini idealnim rešenjem za unapređenje poslovanja u svim tržišnim segmentima.

 

Želite da sarađujete sa nama?

Ukoliko želite da sarađujete sa nama, slobodno nas kontaktirajte.