Konsalting

Amber Software pruža usluge konsaltinga u oblasti ICT tehnologija oslanjajući se na bogato iskustvo i dugogodišnju, uspešnu saradnju sa kompanijama koje su lideri i nosioci IT razvoja u svetu.

Zahvaljujući toj saradnji, kao i neprekidnom usavršavanju svojih kadrova, Amber Software je u poziciji da svoje iskustvo i znanje prenese i podeli sa svojim klijentima kroz usluge konsaltinga.

Stručnim savetima naših eksperata, zajedno sa klijentima pravovremeno i efikasno zajednički planiramo razvoj ICT resursa, omogućujući na taj način klijentu da u potpunosti ostane fokusiran na razvoj svog osnovnog biznisa.  

Kroz ovu saradnju naši klijenti ostvaruju visok stepen integracije najmodernijih tehničkih dostignuća u svom svakodnevnom poslovanju, uz neprekidni rast efikasnosti i ekonomičnosti.

Direktna i dugogodišnja partnerstva kompanije Amber Software i proizvođača ICT opreme, omogućuju da na raspolaganju imamo pristup bazama tehničkih informacija, analizama postojećih projekata kao i pomoć pri dizajnu i implementaciji najsloženijih rešenja.

Želite da sarađujete sa nama?

Ukoliko želite da sarađujete sa nama, slobodno nas kontaktirajte.