Proizvodi i rešenja

Kako Vam možemo pomoći?

Računarske mreže i oprema

Naše dugogodišnje iskustvo i ekspertiza u projektovanju i izgradnji računarskih mreža i servisa nam omogućuju da budemo jedinstveno pozicionirani na tržištu nudeći najpouzdanija i najsavremenija rešenja projektovana i prilagođena po meri svakog korisnika.

Serverski sistemi i virtuelizacija

U cilju što većeg zadovoljstva i efikasnosti svojih klijenata Amber Software svojim korisnicima sa uspehom nudi kompletne usluge za virtuelizaciju.

Storage i backup sistemi

Medju ostalim rešenjima kompanija Amber Software nudi i rešenja za skladištenje, backup i arhiviranje podataka kroz saradnju sa vodećim svetskim proizvođačima opreme u ovoj oblasti kao što su EMC, IBM, HP.

WLAN mreže, RFID, barcode sistemi i mobilni računari

Kroz višegodišnje iskustvo u uspostavljanju bežičnih mreža u javnim preduzećima, obrazovnim, zdravstvenim, privrednim i kulturnim ustanovama, Amber Software je definisao i uspostavio standard u ponudi usluga i rešenja za WLAN mreže koje nudi i isporučuje svojim korisnicima.

Sigurnost i zaštita mreža i podataka

Kroz dugogodišnje iskustvo na ovom polju Amber Software se neguje saradnju sa odabranim i vodecim vendorima opreme u ovom osetljivom IT segmentu.

Objedinjene komunikacije (IP telefonski sitemi)

U ovoj oblasti telekomunikacionih usluga kompanija Amber Software nudi IP telefonske centrale i telekomunikacione sisteme, aplikacije, SIP IP telefone i drugu terminalnu opremu vodećih svetskih proizvođača.

Softverska rešenja

U domenu softverskih aplikacija kompanija Amber svojim korisnicima nudi i isporučuje sveobuhvatna rešenja za efikasnije, optimalnije i produktivnije poslovanje.

Sistemi tehničke zaštite

Poslovnim korisnicima, državnim institucijama i javnim preduzećima kompanija Amber po sistemu ključ u ruke, nudi usluge projektovanja, isporuke opreme, implementacije i održavanja sistema tehničke zaštite objekata i ukupnih resursa.

Pasivna mrežna oprema

U svom portfoliu kompanija Amber posebno se ponosi i ističe svoju dugogodišnju ekspertizu u projektovanju, isporuci i izgradnji Optičkih računarskih i telekomunikacionih mreža koje našim korisnicima obezbedjuju potpunu stabilnost, brzinu i udobnost u radu.

Želite da sarađujete sa nama?

Ukoliko želite da sarađujete sa nama, slobodno nas kontaktirajte.