Projektovanje

Kroz svoju istoriju dužu od 20 godina kompanija Amber Software se bavi projektovanjem telekomunikacionih i IT mreža i sistema. Tim obučenih, sertifikovanih i licenciranih inženjera našim korisnicima garantuje kvalitet i sigurnost u realizaciji naših projektnih rešenja.

Sastavni deo ove usluge je svakako i izrada projektne dokumentacije u cilju obezbeđivanja lokacijskih, građevinskih i upotrebnih dozvola kao i konsalting prilikom izrade projektnih zadataka.

Izrada projekta počinje izradom idejnog rešenja koje se radi na osnovu projektnog zadatka i prethodno definisanih potreba klijenta. Takođe u ovom delu od izuzetne su važnosti dobro sagledavanje i procena tehničkih uslova objekta i trenutno aktuelne tehnologije. Idejno rešenje se u kasnijim fazama razrađuje sledećim projektima:

  • Idejni projekat (IDP)
  • projekat za građevinsku dozvolu (PGD)
  • projekat za izvođenje (PZI)
  • projekat izvedenog objekta

Prilikom izrade projekta za građevinsku dozvolu se, na osnovu idejnog projekta, vrši prilagođavanje tehnologija, optimizacija i definiše konkretna oprema u cilju dobijanja optimalnih rešenja. Projekat sadrži tačnu specifikaciju potrebnih uređaja i softvera, pasivne mrežne opreme  i planiranih radova na tehničkoj realizaciji projekta.

U projektu izvedenog objekta predstavlja se detaljan opis izvedenih radova, uz potpunu tehničku specifikaciju konfiguracije svih uređaja i opreme, prostorne postavke, međusobnih konekcija i  protokola.

Želite da sarađujete sa nama?

Ukoliko želite da sarađujete sa nama, slobodno nas kontaktirajte.